Wanneperveen
Woonplaats: Wanneperveen.

Gezinssamenstelling: Stel dertigers.

Over ons: Wij zijn een reislustig stel uit Wanneperveen (Lina 31 jaar en Gerard 33 jaar). Tijdens onze reizen komen wij vaak in contact met mensen uit verschillende landen en met verschillende culturen/achtergronden. Deze 'ontmoetingen' vinden wij super leuk, gezellig en interessant. 'Schuif aan' kwamen wij toevallig tegen en dit initiatief leek ons dé manier om dergelijke ontmoetingen ook in onze 'eigen en nabije omgeving' te creëren. (Samen) koken, lekker eten, gezellig kletsen ... Het wordt vast een hele gezellige avond. 
Wie weet...  Tot snel!

Bijzonderheden: Wij zijn niet tijdgebonden en eten meestal wat later op de avond. Wij hebben geen specifieke (di)eetwensen, maar diëten, allergieën en dergelijke zijn natuurlijk wel bespreekbaar. Staat er geen datum in de agenda? Neem dan contact met ons op. Als we nog een gaatje in onze agenda hebben, kunnen we zeker een eet-date inplannen. Graag wel minimaal 7 dagen van tevoren aanmelden in verband met de boodschappen.

Aantal personen: Onze tafel is groot genoeg voor wat extra eters. Wij zouden 1 tot 4 tafelgasten per keer kunnen ontvangen.  

Contactgegevens: schuif.aan.wanneperveen@gmail.com of 0522 - 85 26. 52 (bellen graag 's avonds tussen 20:00 en 21:00 uur)
Pasted Graphic