Meppel Oosterboer

Woonplaats: Meppel, wijk Oosterboer.

Gezinssamenstelling: Man en vrouw (beide bouwjaar 1979) en drie kinderen (2005, 2009 en 2011).

Over ons: Wij zijn de initiatiefnemers van SchuifAan. Een rustig gezin maar met de kinderen ook genoeg levendigheid aan tafel. Interesses in ons gezin zijn o.a. hardlopen, theater en lichttechniek, opvoeding en onderwijs, maatschappelijke onderwerpen, computergames, knutselen en kindercircus. Onze gemeenschappelijke interesses zijn gezelschapsspellen, koken, kamperen, muziek en museumbezoek. 
Sinds september 2014 ontvangen we maandelijks gasten aan tafel. Zelf wonen we sinds 2013 in Meppel en we vinden het leuk om op deze manier nieuwe mensen te ontmoeten. Ook de kinderen vragen regelmatig wanneer er weer iemand komt eten. 

Bijzonderheden: Etenstijd rond 17:30 of 18:00 uur. Wij koken zoveel mogelijk met pure ingrediënten en we eten geen vlees. Pasta's, wraps en ovenschotels zijn bij ons favoriet. We proberen rekening te houden met evt. allergieën of diëten, geef dit dan even aan. Ophalen en wegbrengen is op verzoek best mogelijk.
Naast SchuifAan maaltijden organiseren we soms een spelletjesavond. Er staan data in de agenda, maar neem ook gerust zelf contact op als je zin hebt om te komen eten of een gezelschapsspel te komen spelen!

Aantal personen: Flexibel. 1 of 2 personen zijn van harte welkom, maar maken ook graag plaats voor een gezin met kinderen, of voor een groepje mensen voor een spelletjesavond.

Contactgegevens: schuifaanmeppel@gmail.com of 05.22-74.15.94 (bellen graag 's avonds tussen 20:00 en 21:00 uur).Pasted Graphic