Meppel Jan Steen
Woonplaats: Meppel, wijk Koedijkslanden.

Gezinssamenstelling: Wij zijn een jong gezin. Samen met onze twee jonge kinderen en twee nieuwsgierige poezebeesten wonen wij in een tussenwoning. 

Over ons: Hallo lieve gasten,
We willen jullie graag welkom heten bij ons in de Jan Steenstraat. Wij houden van natuur, cultuur, kunst en avonturen beleven. We streven ernaar om het milieu zo min mogelijk te belasten. Dat betekend onder andere dat we er voor gekozen hebben om geen vlees te eten. Maar geen zorgen hoor, er zijn bijzonder lekkere gerechten zónder vlees. Daarnaast is een gedeelte van onze tuin moestuin en zijn we aan het sparen voor een plek waar we meer zelfvoorzienend kunnen leven. Maar dat is de toekomst, en tot dan zijn jullie gewoon welkom in onze tussenwoning met postzegeltuintje. 

Bijzonderheden: We hebben al mensen ontvangen die geen witlof lusten, geen spruitjes en/of geen geitenkaas en daar zijn we altijd prima uitgekomen. Hetzelfde geldt voor de dagen, als er geen passend moment tussen staat, mail dan even. Dan bedenken we samen een oplossing.
Het eten van de maaltijd heeft natuurlijk prioriteit, maar we zijn ook dol op (bord)spelletjes! We hebben er veel en delen naast maaltijden ook graag het plezier van het spelen van een spel. Spellen spelen hoeft niet, maar mag wel.

Aantal personen: De diversiteit van onze gasten vinden we tof! Jong, ouder, een heel gezin, alleen of een een stel; van harte welkom!

Contactgegevens: anoukbronsema@hotmail.com of 06-13.32.53.03


SchuifAan Meppel Koedijkslanden Jan Steen 2