Meppel Centrum 
Woonplaats: Meppel, wijk centrum.

Gezinssamenstelling: Evelyn, 40 jaar.

Over mij: Ik woon nu alweer ruim 10 jaar in Meppel en heb altijd buiten Meppel, door heel Nederland, gewerkt. Het lijkt me erg leuk om nieuwe mensen uit de buurt te leren kennen. Wat ik ook heel erg leuk vind zijn bordspellen. Kolonisten, Carcasonne, Puerto Rico, Cluedo, noem maar op.
Ik organiseer bordspel-avonden. De spel-avonden zijn altijd heel erg gezellig in een ontspannen en vriendelijke setting, met mensen die elkaar in het voren nog niet kenden. Als je een bepaald spel hebt liggen en leuk vind, mag je deze zekers meenemen. Het is altijd leuk om nieuwe spellen te leren. Als je een spel nog niet kent, er zijn vaker mensen die een spel voor het eerst spelen, er is altijd alle tijd en ruimte voor uitleg, dus dat is totaal geen belemmering.
Kom je met de auto, laat dat dan even weten, dan geef ik aan waar je gratis kunt parkeren.

Bijzonderheden: Ik probeer altijd zo vroeg mogelijk aan te geven wanneer bekend is dat een bordspel-avondje doorgaat. Soms melden er zich de avond van te voren nog mensen aan, daardoor kan het gebeuren dat pas op het laatste moment bevestigd kan worden of het doorgaat.

Aantal personen: Vanaf 3 aanmeldingen gaat het door, zodat we in ieder geval 4 spelers hebben. Als je mensen weet die bordspellen ook leuk vinden, dan mag je die uiteraard meenemen, dit wel even van te voren aangeven dan. 

Contactgegevens: schuifaan.bij.evelyn@gmail.com. Ik ben actief op twitter als @EefdaviePasted Graphic