Meppel Berggierslanden
Woonplaats: Meppel, wijk Berggierslanden.

Gezinssamenstelling: Wij zijn een Nederlands gezin met een jongen en meisje in de leeftijd van de bovenbouw basisonderwijs.

Over ons: Het lijkt ons erg leuk om eens andere gesprekken te hebben aan tafel en wie weet nieuwe mensen te ontmoeten. Interessegebieden in ons gezin: techniek, duurzaam wonen, computers, Minecraft, programmeren, onderwijs, opvoeden, creativiteit, en nog veel meer.

Bijzonderheden: Heb je een allergie, intolerantie of overgevoeligheid, laat dat je niet tegenhouden. In ons gezin zijn we hier bekend mee. En we weten dat het dan erg lastig is om buitenshuis te eten. Wat niet in ons menu voorkomt zijn: Melk (lactose) en producten afkomstig van varkens. Als er iets is waar we rekening mee moeten houden, dan kan dat altijd in overleg. We eten meestal rond 5 uur / half 6. Data in de agenda zijn onder voorbehoud. Neem gerust contact op, in overleg zijn er meer/andere momenten mogelijk. We komen er samen wel uit.

Aantal personen: Of je nu alleen met twee of met een klein gezin komt, dat maakt ons niet uit. 2 plekken zijn er altijd vrij bij ons aan tafel, maar voor een klein gezin maken we graag wat extra plaatsen bij. Voor hele jonge kinderen is het handig om een kinderstoel mee te nemen.

Contactgegevens: schuifaanberggierslanden@gmail.com


Pasted Graphic